Balkongmöbler tillverkade i formgjuten konstrotting

Balkongmöbler i konstrotting

Det spelar ingen roll om balkongen är stor eller liten, att njuta av den svenska sommaren är ett måste. Idag finns det flera snygga och användbara balkongmöbler i konstrotting. De är praktiska eftersom de kan stå ute, konstrotting motstår både regn och sol. För det är inte bara nederbörd som kan förstöra balkongmöblerna, även solens ultravioletta strålar bryter ned de flesta material.

Ett fantastiskt stort utbud av balkongmöbler i konstrotting hittar du hos Furniturebox

Riktig rotting är känsligt för väder och vind, och lämpar sig därför inte så bra för svenskt klimat. Konstrotting å andra sidan är gjord av ett plastmaterial, polyeten, men till skillnad från vanlig pvc så klarar det av UV-strålningen. Detta gör balkongmöbler i konstrotting till ett perfekt alternativ. Man behöver inte ställa undan dem hela tiden utan de kan stå framme i långa perioder. Tack vare dessa egenskaper så är även balkongmöbler i konstrotting lätta att underhålla. Det går att tvätta av dem med vatten och rengöringsmedel, de är inte alls särskilt känsliga.

Balkongbord och stolar i konstrotting

Det är snyggt med en soffgrupp i konstrotting, de kommer ofta med mjuka, trevliga dynor. Om det finns plats kan man ha ett litet soffbord som hör till. Annars kanske ett par fåtöljer räcker, det viktiga är ju att kunna sitta ute i värmen. Balkongmöbler i konstrotting är eleganta, men ändå mycket praktiska.

Tvåsitssoffa i konstrotting