Billiga balkongmöbler

Billiga balkongmöbler

Letar du billiga balkongmöbler? För många familjer växer hemmet radikalt under de varma sommarmånaderna. Man äter, fikar och njuter av att sitta på balkongen så mycket som möjligt, det blir som ett extra rum för hela familjen.

Spana in billiga balkongmöbler hos Furniturebox

Det gäller ju att ta vara på värmen och solen, säsongen är inte så lång i Sverige att man kan slösa med den. En del har relativt små balkonger, men med lite planering kan man utnyttja även dessa maximalt. Som tur är finns det idag en hel del billiga balkongmöbler som är både snygga och funktionella.

Billiga balkongmöbler i konstrotting

Det viktigaste är naturligtvis att ha något att sitta på. Vad man vill ha beror på om man mest vill ligga och sola, eller om man vanligtvis är en grupp som sitter och pratar. Med billiga balkongmöbler är det lätt att skaffa hopfällbara stolar som man kan ta fram vid behov. När man inte använder dem tar de liten plats, man kan lätt få in dem bakom en dörr eller i en skrubb. Det kan vara skönt att ha en eller ett par riktigt bekväma stolar för familjen, där man kan sitta med dagens första kopp kaffe och dagstidningen. Ett annat alternativ är att använda förvaringsboxar som också blir sittplatser. På en lång, smal soffa kan man få plats med fler personer än om har separata stolar.

Litet balkongbord

På nätet finns det ett stort urval av snygga och billiga balkongmöbler att fynda. En mycket bra möbelbutik är Furniturebox, de har både variation och kvalitet. Eftersom man också får gratis frakt så är det ett självklart val att handla från dem.

Litet balkongbord i svart stål tillsammans med två brunsvarta stapelstolar

Det gäller att vara utomhus så mycket som möjligt och suga i sig alla solstrålarna. Allt smakar så mycket bättre också när man sitter i trevliga omgivningar. Vissa inreder sina balkonger mycket smakfullt med blommor i olika färger, trevliga mjuka kuddar och textiler, som alla matchar möblerna. Hos Rum21 kan man hitta både snygga soffgrupper och lite mindre cafémöbler som passar bra utomhus.

Balkongbord och stolar

Man behöver också ett bord eller två, där man kan ställa ifrån sig kaffekoppen eller handarbetet. En del väljer ett balkongbord som kan vikas ut och bli större vid behov, men som inte alls tar mycket plats för varje dags bruk. Det finns billiga balkongmöbler som är mycket praktiska, och som kan användas på flera olika sätt. Har man gott om plats kanske man väljer att ha ett stort bord som alltid står framme, alltid redo för en måltid med goda vänner. Man kan verkligen ha det bra och trivas mycket gott på sin balkong.

Hopfällbara utemöbler