Balkongbord i svart smidesstål

Balkongbord

På jakt efter nytt balkongbord? Det är alltid riktigt skönt att kunna sitta ute på balkongen när vädret är fint, vare sig den är stor eller liten. Ett passande balkongbord i en snygg design gör det lite lättare att ha en kopp kaffe, morgontidningen eller handarbetet tillgängligt.

Spana in snygga balkongbord hos Furniturebox

Vissa balkongbord är gjorda för lite mindre utrymmen, och är därför hoppfällbara och mycket praktiska att använda. När man inte använder dem sitter de vikta mot väggen. Om man är ensam ute på balkongen och vill ha lite mer utrymme att röra sig på kan man vika upp den ena sidan av bordet, medan man har en hel bordsskiva om man skulle vara många.

Hopfällbara balkongmöbler i svartmålat stål

Har man en lite större balkong kanske man vill ha ett set med matchande balkongbord och stolar. Man kan välja mellan runda, fyrkantiga och många andra former av balkongbord. Allt beror på hur många man brukar sitta på balkongen och hur stor plats man har. Beroende på smak kan man välja mellan en hel del olika material.

Vita balkongmöbler

Man ska se till att utnyttja den tid man har att sitta på balkongen. Ett bra balkongbord kan göra det mycket trivsammare. Om man väljer att handla sina utemöbler på nätet har man ett fantastiskt stort urval till mycket bra priser. Det är otroligt bekvämt att handla hemifrån, plus att det ofta blir mycket billigare.

Svart utebord med bordsskiva i konstträ och underrede i aluminium